Lead generatie

New Business Consulting genereert leads voor uw bedrijf. Wij baseren onze dienstverlening op twee peilers: online lead generatie en telemarketing. Klik op de pijlen voor meer informatie.

Online lead generation – Inbound Marketing

De eerste aanpak komt voort uit de Inbound Marketing methode waarbij het genereren van leads door middel van online kennisdeling en sociale media zoals LinkedIn centraal staat. Deze innovatieve en bewezen aanpak wordt technisch ondersteund door toonaangevende marketing automation tools zoals HubSpot en NetResults. De leads die uit de kennisdeling voortvloeien vangen we op in een lead nurturing campagne totdat ze sales ready zijn.

Telemarketing – Outbound Marketing

De telemarketing methode kan afzonderlijk ingezet worden om in korte tijd koude bezoekafspraken te genereren. Daarnaast kan telemarketing gecombineerd worden Inbound Marketing. De leads die we hiermee verkrijgen worden op het juiste moment nagebeld en zo geconverteerd in hoogwaardige bezoekafspraken voor Sales. Ons onderscheidend vermogen ligt in het feit dat wij de telefonische marktbenadering laten uitvoeren door seniors die zelf vaak ondernemer zijn (geweest) of hoge commerciële functies hebben gehad. Hiermee kunnen wij hoge conversies halen op zowel warme als koude bestanden en zijn wij in staat op hoog beslissers niveau binnen te komen.

Maak kennis met ons

Wij maken gekwalificeerde bezoekafspraken en werken op basis van het no cure no pay principe. Wij zijn pro actief en gaan opzoek naar de beste leads voor uw bedrijf. Tevens adviseren wij u graag op het gebied van IT veiligheid. Wij maken graag kennis met u en uw organisatie in een oriënterend gesprek.